Ana içeriğe atla

Nitelikli

Gelmiş geçmiş en iyi futbol forma tasarımları 5-4-3-2-1

İlk bölüm için tıklayınız . 5) 1985-87 Liverpool - Marka: Adidas Liverpool'un ana forması her zaman kırmızı ağırlıklı olmuştur ama adidas'ın bu tasarımında farklı tonlarla verilen çubuklu hissiyatı, tasarıma yedirilen Liverpool ve adidas logolarıyla göz dolduruyor. Takım kadrosu: Formayla kazanılan FA Cup finali: 4) 1986-87 Danimarka forması - Marka: Hummel Memleketlisi Hummel'i meşhur eden tasarımlarını gururla taşıyan Danimarka milli takımı olmuştur. Bu forma ise iki efsane forma tasarımını bir araya getiriyor: hem çubuklu hem parçalı. Bir dönem adidas giyse de tekrar Hummel giymeye başlayan Danimarka'dan yine çığır açıcı tasarımlar bekliyoruz. Takım kadrosu: Formanın giyildiği 1986 Dünya Kupası Almanya maçı: 3) 1988 Hollanda forması - Marka: Adidas Gullit, Rijkaard ve Van Basten gibi üst düzey futbolcular böylesine sıradışı bir tasarımla Avrupa şampiyonu olduklarında, ortaya unutulmaz b

Ayinesi Sıralamadır Yarışın.. - 2012 Avrupa GP


Senede bir kez bu yarış için kullanılan tozlu kirli Valencia pisti, son zamanların en heyecanlı sıralama turuna sahne oldu 2012 Avrupa GP'sinde. Önce ilk seansta 2 yarış önce Monako'yu kazanan Webber veda etti, sıralama sonrası sebebini "DRS bozuk olunca bu kadar" diye açıklayarak. İkinci seans ise 1:38.489 - 1:38.703 aralığına 10 pilotu sıkıştırdı ve Alonso, Schumacher, Massa'nın vedasını izledik. Yarışı Ferrari padokunda takip eden başkan Montezemelo ise ilk 10'a giremeyen pilotlarını esefle karşıladı.
 
-Kusura bakma patron...
-Git konuşmuyorum senle!

Üçüncü seansta ise birincilik sürekli el değiştirirken bir anda Vettel rüzgarı esti ve ilk seansta devre dışı kalan takım arkadaşı Webber'in aksine yeni aerodinamik ayarlarıyla aracını uçuran Vettel en yakın rakibine 0,324 saniye fark attı. Yarış sonrası BBC yorumcusu Eddie Jordan, Vettel'in performansını fazla beklenti yokken çeyrek finale yükselen İngiltere milli takımına benzetti - bakalım Vettel ve İngiltere bugün yükselen beklentileri karşılayabilecekler mi? Yoksa sekizinci yarış sekizinci farklı ismi podyumun tepesine taşıyacak mı?

(Sıralama turları sonucu için tıklayın.)

Yorumlar

Popüler Yayınlar